Till Arrangörer

Till lokala arrangörer av Inlandsbanefestivalen 2016

Information om årets festival finner ni på denna sida, som riktar sig till er lokala arrangörer.

I följande dokument hittar ni det mesta grundinformationen om vad det innebär att arrangera er dag i festivalen, vad festivalen kan erbjuda och vad som förväntas av er som lokala arrangörer. Se detta som riktlinjer och såklart kan vi diskutera det mesta för att finna lösningar som möjliggör att vi kan gästa er!

Ladda ner:
Inlandsbanefestivalen-2016 -Behovslista-lokala-arrangörer

Marknadsföring
Ni kan läsa lite om marknadsföringen i dokumentet ovan ni laddar ner. Vi ser gärna att ni länkar till denna hemsida och/eller till vår facebooksida facebook.com/inlandsbanefestivalen
Nedan finner ni en mall ni kan ladda ner för affisch i A4 storlek (ni kan förstora till A3 om ni behöver) där plats finns för era logotyper/namn samt för att skriva in artister, fakta osv. Ni finner även en mall för att skapa banner till Facebook-event. Det är en zip-fil så ni behöver öppna den innan ni kan ta del av mallarna (har ni problem, hör av er).
I allmänhet ser vi gärna att vi får godkänna affischer/annonser innan de publiceras.
Inlandsbanefestivlaen 2016 mallar

Frågor och svar:
Vilka artister kommer till respektive ort?
Det beror på flera saker, bland annat vilka datum artisterna kan medverka i turnén samt vilken kostnad det är för att anlita artisten, i kombination med vilka förutsättningar ni har hos er. Hör av er så kollar vi på saken.

Vilka datum är möjliga?
Perioden är juni månad. Hänsyn tas i samråd till flera faktorer, bland annat: tider för Inlandsbanan, tillgänglighet för artister och andra arrangörers möjliga datum vilket gör turnén sammanhängande och kostnadseffektiv/möjlig att genomföra.

Är lathunden/behovslista absoluta krav?
Nej, det är önskemål på hur vi helst ser att en lokal arrangör kan möjliggöra ett turnéstopp för festivalen. Ju mer som går uppfylla på listan, desto större chans vi kan möjliggöra Inlandsbanefestivalen på er ort.